Met de elektrische auto op vakantie!

Toffe video van ons avontuur naar Barcelona!

Vakantie is vaak het laatste argument om niet elektrisch te rijden. Het feit dat de Volkskrant een artikel "Waar kan de stekker erin" (op vakantie) schrijft (en de rally benoemt), toont wat mij betreft aan dat meer mensen het zich afvragen en het mogelijk achten. 

Ik ben niet zo van het afwachten of iets wel of niet kan, ik doe gewoon. Daarom heb ik in 2 maanden tijd de Elektrisch Rijden Rally naar Barcelona opgezet en 12 mensen zo gek gekregen met mij mee te doen. Gewoon om zelf elektrisch rijden in het buitenland te ervaren en mij er dan een mening over te vormen. 

Onervaren elektrische rijders

Zeker 9 mensen die meededen hadden nog nooit elektrisch gereden en zeker niet in het buitenland. Dat zijn dus ook doeners, zeg maar. Ik laat hen heel graag aan het woord.  

We zijn door Luxemburg, Belgie, Frankrijk en Spanje gereden. Wij hebben dus veel kilometers ervaring opgedaan met laadpalen, laadpassen, laadpalen apps en het elektrisch laden zelf aan veel verschillende laadpalen.

Hun blogs over hun avontuur naar Barcelona ...en weer terug. Goed voor zeker 3.200 kilometer ervaring x4.

  1. Blog van Tom van de Beek rally rijder in een BMWi3

  2. Blog van Aljo Hartgers en zijn gezin rally rijder in een Nissan Leaf

  3. Blog van Erna Boswinkel rally rijder & winnaar categorie Nissan Leaf

  4. Toffe video van Thomas en Jurgen rally rijders in een BMWi3

Het leuke is dat de rally niet ongemerkt is gebleven. We zijn 3 ochtenden tijdens de rally geïnterviewd door Radio Rijnmond. En er zijn verschillende partijen die over de rally hebben geschreven: De VolkskrantHarold Verhagen en door de Elfwegentocht.